3 sista nätterna här.

Hej!

Dålig uppdatering här, vi vet. Även fast det har hänt ett och annat har bloggen glömts bort lite smått.
Sedan Sofie skrev fick tjejerna (lina och jozo) en ovälkommen gäst för några nätter sen i form av en svart/mörkgrön ödla som klättrade i gardinen. Nu pratar vi inte en ödla på 10 cm utan snarare 20-30. Den bodde tydligen i Linas säng och där fick den inte längre stanna så vart den är nu är rätt oklart men troligtvis i väggen efter att ha stoppat igen alla hål som bungalown bjöd på!
Jag och Sofie har klarat oss rätt bra förutom att våran bor under huset och att vi fick ett kort besök av en ilgrön insekt som liknade någon typ av gräshoppa. Sofie var snabb med att döda. De få minimyrorna som lever i vårt badrum har däremot gått och blivit våra buddies, dom gör inte en fluga förnär.
Annars ligger (låg) vi mest på stranden och plöjer igenom bok efter bok och spyr på våra spotify-listor. Det märks och känns att det är några ynka soldagar kvar på den här resan. Varje dag kommer man närmare ett raseriutbrott på all sand som ligger klistrad på ens kropp eller följer med en ner i sängen.

Från och med igår började ön bjuda på annat väder än bara klarblå himmel och skinande sol. Jag och Sofie skrek rakt ut och satte oss upp samtidigt i sängen efter en smäll som vi trodde var en bomb som detonerat. I själva fallet var det världens åsk-oväder som dragit in över ön exakt 04.20 och en ungefär en timma framåt låg vi klarvakna och lyssnade på åskan som kom samtidigt som tusen blixtrar for över himlen. Vi instämde att vi aldrig varit så rädda för dåligt väder och vaknade upp dagen efter med mulet väder som sen sprack upp i klarblå himmel ännu en gång.
Idag hade vi inte lika tur utan det har börjat blåsa mer och dagen har bjudit på kanske en kvarts ihållande sol. Lagomt roligt. Vi håller fortfarande alla våra tummar på att de kommande 2 dagarna ska bli bättre annars skulle vi kunna bryta ihop.

Eftersom varje kväll här bjuder på film halv nio har vi suttit klistrade även fast det har visats rätt dåliga filmer fram tills igår. Överlyckliga att Twilight skulle visas och ikväll visas tvåan! Det blir att bänka sig på första parkett med en våffla/juice/glass/fattiga riddare/shake etc till efterrätt helt enkelt!

Puss från oss.


Kommentarer
Postat av: Mamma maria

Hej påer! Nu tror jag minsann att ni är inställda på hemfärd snart :-) ...tänk att ni kunde få nog av sanden och chillandet...här hemma är det iaf fullkomligt ödlefritt och myrorna i stacken fick vända om ner i stacken igen...när de blivit lurade av vårvädret som vi har haft ett bra tag...för nu är det minusgrader igen...jojo och snö har vi fått mer av....även om den inte ligger kvar i stora drivor... påsken ser ut att bli sisådär men vi ser fram emot annandagen för då får vi se våra solstrålar igen!! Hoppas på sol era sista dagar på ön!! Kramisar

2012-04-02 @ 18:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0