KL International Airport.

Hallå!

Detta kan kanske bli sista blogginlägget på resan förrän vi kommer hem till Arlanda. Kina spärrar allt dom kan på internet så Facebook kommer heller inte vara så uppdaterad.
9 timmars bussresa idag och kroppen kände sig rätt mör efter den resan. Vi åkte direkt till Pavilion och tryckte en subway-macka och lite nudlar. Efter det raka vägen till bion för att boka biljetter till Mirror Mirror och efter det Starbucks, såklart. Mycket skitmat på en och samma dag. Bion var väldigt bra men med ett lite lätt märkligt slut! Klockan var då halv ett och det var dax att leta taxi ut till flygplatsen, som helt plötsligt lät som att det fanns 3 av dom. Efter mycket frågande, spekulerande, oroande och dålig känsla i magen kom vi fram till att taxichaufförrän frågade vilken terminal vi skulle till då den här flygplatsen verkar vara en stor stad, typ. Under hela taxiresan berättade han även att han älskade Sverige och rabblade upp alla svenska bilmärken han kunde och vilket svenskt lastbilsmärke som var bäst. Märklig dude.

Nu är vi äntligen på flygplatsen och skriver som sagt troligen det sista inlägget. Vi hoppades såklart på att Starbucks skulle vara öppet men det fick bli McDonalds..

Kanske hörs vi eller så hörs vi hemma! Vi får se. Nu ska vi fortsätta fördriva tiden och börja ladda inför nästan 3 intensiva shoppingdagar!

Puss&kram från oss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0