Lycka!

Hallå!

Efter filmen och godsakerna igår bestämde vi oss för en lååång sovmorgon idag då det såg ut att bli riktigt dåligt väder. Det var nästan så man blev liite glad men eftersom det verkar vara svårt att sova längre än till 9.19 här så hade vi inte så stora förhoppningar egentligen. Mycket riktigt, jag (Sandra) vaknade exakt då och bara för att drog jag upp gardinen för att få det bekräftat, en grå tråkig himmel och storm blandat med regn. Men icke! Blå himmel med enstaka moln och en stor skinande sol! Snabba ryck tog vi oss till frukosten och la oss till rätta på varsina solstolar. Dagen var räddad!
Vi (jag och Sofie) avslutade soldagen (kanske den sista på den här resan!!!) med en iskall Carlsberg, som också för i övrigt kan bli sista strandölen. Helt sjukt att tänka så men vi känner oss ändå redo för en busstur ner till Kuala nu och sen flyg upp till Hong Kong. Ge oss lite avslutande shopping vettja.

Puss!


Kommentarer
Postat av: Liza

Hej!

Verkar ju inte som att ni har det skittråkigt direkt!

Inte just nåt sugen på sol, bad och chill. Alls.

Vi ses på måndag!



Kram

2012-04-04 @ 06:46:36
Postat av: Katarina

Hej !

Det låter verkligen som om ni är på väg hem till oss igen!! Att ni fyllt era huvuden med intryck och upplevelser, så nu finns det inte plats med mer!!!!! Ha en riktigt bra shopping runda i Hong Kong och så ses vi på måndag.



Kram

2012-04-04 @ 07:39:34
Postat av: Karin

Hoppas ovädret dragit långt långt bort från er. Lycka till i Hong Kong och ta med er många berättelser hem. Snart ses vi! Kram

2012-04-04 @ 22:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0