Har det jävligt gött, rent ut sagt.

Hej!

Efter 12 timmar på världens mysigaste tåg med "1:a klass" så blev vi lejda till buss som tog oss till båten mot Koh Phanang som tog ca 3 timmar. En riktigt smärtfri resa för att ha varit i konstant rörelse i över ett dygn!
Igår checkade vi in i ett rum som vi egentligen inte hade betalat för. Vi ska nu bo där en natt till och sen checkar vi istället in i Deas rum som var väldigt rymligt och bra. Det blir totalt 7 nätter här innan vi tar båten vidare mot troligtvis Koh Tao.

Igår hann vi med en timmas härlig sol, underbart varmt turkost hav, fotbollstittande, shopping och middag med utgång tillsammans med fotbollslaget, Dea och Maja! Vi blev i alla fall helt lyriska över att få äta bearniesesås med klyftpotatis så Sofie får ett nytt försök idag att beställa det. Vi fortsatte i alla fall kvällen på stranden med några öl och nattbad.

Just nu sitter vi på The Corner och äter frukost i värmen som redan finns såhär 9.20 på morgonen. Dagen ska äntligen spenderas på stranden med bad, böcker, musik, en massa starka solkrämer och litervis med vatten.

Nu vet ni att vi lever och har det som ni kanske märker hur bra som helst och njuter till fullo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0