Summering av 3 dagar.

Hallå!

Vi har varit lite off härifrån och det beror nog på att vi allihop hade en halvtung dag igår och har mest bara tagit igen oss!
Så, i förrgår var det alltså Full Moon Party. Som kanske var hur roligt som helst! Finns en massa fina bilder på våra "snygga" utstyrslar som kommer dyka upp inom kort. Mer har vi väl inte att säga om det förutom att det var superroligt, kanske lite för roligt men att ingen råkade ut för några dumheter!
Dagen efter flög förbi och kvällen blev tidig.

Idag har vi ätit frukost på The Corner, som vanligt. Intagit sol-position, som var 1000 gånger mer behaglig idag än dom andra dagarna. Det bjöds på vind, vågor och lite moln. Vi uppskattade det rätt rejält faktiskt! Annars har vi delat strand med både urusla fotboll och strandtennisspelare. Vi blev alltså smått irriterade efter att inte ha fått bara en stenhård boll på oss, utan snarare 5. Så efter några timmars sol och så gick vi för att duscha för att komma iväg på massage innan middagen (som vi nu sitter och äter). Massagen kan ha varit det skönaste i alla fall jag (Sandra) har varit med om, är rätt säker på att dom andra instämmer på det. Vi betalade ca 60 kr för huvud, nacke, ryggmassage men bjöds även på diverse knäckningar, akrobatiska övningar och gång på ryggen. Det tackade vi för eftersom att rummet vi tog över efter min kusin här bjuder på riktigt riktigt riktigt hårda sängar.

Efter middagen som snart är uppäten blir det lite shopping och kanske en filmkväll på rummet om vi fixar att rigga upp datorn på ett bra sätt!

Puss från ett superfint och supervarmt Koh Phanang.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0