Värmen och vi.

Hej!

Vi som trodde vi varit med om värsta värmen på Phi Phi hade lite fel. Med tanke på att vi i princip är mitt på ekvatorn så är värmen rätt så extrem, plus att solen står mitt på himlen hela dagen. Vi ska dock inte klaga men ibland måste man.. Vi köper upp oss på litervis med vatten och äter på rätt regelbundna tider. Det har gått bra hittills.
Igårkväll tänkte vi ta oss till en restaurang som heter Balcony men hittade den såklart inte så vi gick in på NINO istället och åt supergod ravioli!

Imorse var det frukost på hotellet i vanlig ordning som gällde och sen ned till stranden. Vi här legat där fram till nu och nu har vi precis ätit en jättegod sallad. Eftermiddagen kommer spenderas vid stranden/poolen och ikväll väntar ett nytt försök i att hitta Balcony och troligtvis ännu mer shopping.

I övrigt har vi kommit fram till att man kan jämföra Bali lite med Turkiet då exakt alla skriker på en och vill få en att köpa allt ifrån klockor, massage, solglasögon för 1 dollar, kuddar, "ajs cleem" (glassgubbarna på stranden) till pilpågar. Riktigt irritersamt med andra ord.

Nu väntar solen!

Puss


Kommentarer
Postat av: Mamma Maria

hej hej!! ja klaga ni :-) ...men vi tycker inte ett dugg synd om er haha...här har vi nu plusgrader plötsligt och takdropp...lite tidigt kan man tycka..det är ju bara februari än. Idag har vi också fått en liten prinsessa i vårt lilla kungarike :-) ...en imam har skjutits i lilla Stömsund...huvvaligen...och cheferna inom landstinget har fått löneförhöjning och samtidigt ska det sparas miljoner...hmmm...men på lördag ska det bli strålande sol och några minusgrader, det ser vi fram emot, blir nog skidåkning på längden. Det var nog de stösta nyheterna fr Jämtland idag. ha det fortstt bra under solen! kram på er!

2012-02-23 @ 15:44:23
Postat av: Mamma Lisa

Ja ni har det som vanligt härligt kan jag tänka mig.

Köttbullarna såg riktigt goda ut!

I helgen blir det Hotagen med fisketävling och skoterkörning och god mat. Ha det så gott och njut i fulla drag.

2012-02-23 @ 16:17:36
Postat av: Bosse

Hej på er!

Skönt för er att ni har kommit till rätta efter den struliga resan. Nu verkar ni på nytt ha hamnat på ett fint ställe men jag förstår om ni kräks på jobbiga försäljare. Men som Maria skrev ovan så är det inte särskilt synd om er.



En något avundsjuk Bosse hälsar

2012-02-23 @ 19:37:53
Postat av: Erika

Haha! Det störigaste måste ändå vara "transport transport" i varje gathörn! Hittade ni Balcony? Den är jättekänd och bl.a. Cameron Diaz brukar vara där så hitta dit och drick massa frozen mgs! Hoppas ni har det underbart trots hettan och fukten, fläkten är ju inte uber på Bali Sandat. :) Hälsa Ton från mig (hotellchefen), kraaam

2012-02-23 @ 23:14:07
Postat av: Erika

Ps. Är köttbullarna från Alleycats?!

2012-02-23 @ 23:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0