2012-01-12

Även denna dag inleddes med en väldigt lång sovmorgon. Vi sov närmare bestämt ca 11 tim och är nog därför fortfarande rätt jetlaggad! När vi väl tog oss upp blev det ännu en frukost på Au Bon Pain (Lina valde istället yoghurt på från 7eleven) och efter det en snabb dusch och en visit till MBK. Vi kan väl säga att vi inte är superimponerade men det var roligt att ha varit där, inte mycket mer än så egentligen. Det blev inget köp för någon av oss, förutom en god middag på Subway.
Eftersom vi bestämt oss att gå på bio i två dagar nu så tog vi oss tillbaka till Terminal 21 och bion för att se What's your number för endast 40 kr plus dricka och supergoda popcorn för ca 20 kr. Ganska bra pris tyckte vi och övervägde en extra large popcorn men höll oss i skinnet. Enda minuset på bion var att det i princip blåste så shorts var inte ett speciellt bra val.

Nu sitter vi på rummet och spelar kort för att trötta ut oss. Klockan är 01.32 och vi ska försöka lägga om dygnsrytmen imorgon då vi tänkte kliva upp vid 10-snåret och köpa oss frukost från 7eleven och sen spendera dagen vid poolen, kolla in en lyxig tjejig galleria och kolla på ännu en film på SF Cinema City.Kommentarer
Postat av: Max Hemmingsson

Men tjejer för allt i världen gå all in och kör deluxe bion etc. syns om nåre veckor:)

2012-01-13 @ 03:45:29
Postat av: Lisa

Hej

Ser fram emot en uppdatering från Laos. Läste artikel från aftonbladet i går, var försiktig, där serveras mycket hundkött! Här hemma är det strålande vinterväder och massor av snö.

Kram kram

2012-01-14 @ 11:12:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0