3 v!

Hallå!
Idag är det tre veckor, helt sjukt, det var ju 2 minuter sen vi skrev att det var två veckor!
Trots våra tre veckor är brännan i princip obefintlig, idag sken solen med sin frånvaro igen. Men inte deppar vi för det, vi tog på oss sandalerna och gick på shoppingcentrum, marknad och kollade på en 24 m hög Buddha!

Tänker övertala tjejerna på en drink eller två ikväll. Nu får ni hålla tummarna för sol på riktigt tills imorgon, ni måste ha fuskat igår.

Just det, vi har glömt att berätta hur man tar sig över vägarna här. Ho chi minh har 6 miljoner moppar, nha trang ligger nog inte långt efter, så att ta sig över gatorna är inte det lättaste. Som tur är finns det en enkel lösning, man ställer sig på bredd, går långsamt framåt och hoppas på att mopparna kör runt en, (vilket dom gör), svårare är det med bilarna. Försökte fånga detta på kort idag.
Nu blir det snart grekisk mat!
Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för alla fina bilder :-) det är otroligt roligt att se er , ni ser ut att må gott! Synd att inte solen vill visa sig men det finns mycket att titta på som det verkar :-) håller dock inte med om att tiden gått snabbt... Känns som ni varit borta en evighet:-) ...kanske för att ni har hunnit med så mycket redan . Håller tummarna superhårt nurå så att solen kommer imorron när ni vaknar. Kram till er från oss! Ps. Ser att du har handlat lite nytt Linalopp, kul! Men vart e långklänningarna!?;-) Puss Ds.

2012-01-30 @ 21:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0