Nha Trang, dag 2.

Hej!
Nu ligger vi i våra sängar och ska sova. Vi har bytt till ett lite billigare hotell, men med bättre personal och större rum!
Idag tog vi en sovmorgon då det regnade, sedan checkade vi in på det nya hotellet och lagomt tills att vi var hemmastadda hade det slutat regna. Vi hyrde en varsin solbädd i hopp om lite sol, och det fick vi, i fem minuter..
Efter en sen lunch tog vi oss upp till hotellet igen och gjorde oss iordning för kvällen, dvs. att nästan alla orkade duscha.. Sedan började vi gå bort mot andra änden av stan där det skulle ligga en massa seafood-restauranger. När vi kom fram var det bara inhemskt folk där och vi hade lite svårt med kommunikationen, men till slut fungerade det då vi fick peka på vad vi ville ha. Otroligt gott; räkor, musslor, krabba, bläckfisk, nudlar och drickor för (inklusive en generös dricks) 60 kronor var.
Efter det gick vi på jakt efter glass och hamnade i en 4D karusell-simulator. Otroligt roligt tyckte vi alla, återkommer säkert dit imorgon också, Jozo har som mål att prova alla banor. Efter karusellen tog vi oss till nattmarknaden där vi också hittade glass. Vi besöker nog den imrgon också för lite middag.
Håll tummarna för soligt väder imorgon, så hörs vi då!
Puss, kram och god natt från alla oss!


Kommentarer
Postat av: mamma, pappa och niclas

Mums vilken mat!Ser verkligen gott ut.

Ni verkar ha det mysigt och som vanligt är ni med om

en massa kul.Ha det gott och hoppas ni får njuta av solen i morgon.

Kram

2012-01-29 @ 22:16:42
Postat av: elinor

oj, på sista bilden trodde jag först att det var en nudelfontän och tänkte "wow, de kan verkligen de där asiaterna". Fast sen tittade jag en gång till...

2012-01-29 @ 22:38:51
Postat av: Anonym

Elinor, om vi hittar en nudelfontän lovar vi att ta kort på den!

2012-01-30 @ 05:29:28
Postat av: Mamma Katarina

Oj! vilka läckra skaldjur, pappa Bosse skulle ha älskat detta! Hoppas att ni nu får en skön dag i solstolar utan att behöva fälla upp några paraplyn. Förresten kan med meddela att innebandymatchen igår slutade 6-6.

Tack! för att ni skriver så flitigt i bloggen.

Kram till er alla.

2012-01-30 @ 07:49:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0