S21.

Idag blev det en relativt tidig morgon med frukost nere i lobbyn, fruktsallad och mackor med marmelad. Kan ju säga vi inte direkt är så storbjudna på morgonen då vi känt oss illamående (Sandra & Sofie) de flesta dagarna. Hoppas det bara är tillfälligt!
Efter det tog vi en tuktuk till S21 där vi betalade in oss för 14 kr och fick vara med om obehagliga berättelser och se hemska bilder.
Hela fängelset bestod av 4 stora byggnader. I den ena visade dom en film och hade många utställningar i form av bilder, berättelser och föremål. I de andra fortsatte det med bilder osv men man fick även se de riktiga cellerna där de blev fastkedjade. De var alltså inte större än 2 meter långa och 1 meter breda.
Turen runt fängelset tog inte mer än 2 timmar men det räcktes för att bli väldigt illa till mods och drabbas av ett mindre värmeslag.

Efter denna mindre roliga sevärdhet åt vi en god lunch och gick på Russian Market. En rörig, väldigt illaluktande, trång, supervarm och högljudd marknad som hade fina långklänningar att erbjuda till ynka 35 kr så vi slog till!

Efter ännu ett värmeslag, då från marknaden, åkte vi hem till hotellet och tog en nap och spelade lite kort. Någon timma senare åt vi en god middag och avslutade kvällen på Le Moon Bar med en jordgubbsdrink och fin utsikt!

Hörs imorgon igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0