Tubingen!

I söndags var vi som ni såg på tubing.
Vi vaknade på morgonen och skulle leta upp vart Anton och Eke bodde. Det var inte så svårt eftersom Vang Vieng är väldigt litet. Efter en lunch så åkte vi och hyrde tuber och därifrån åkte vi tuktuk till floden där man startar. Tubing går ut på att man åker i floden mellan olika barer, det finns femton stycken men de flesta tar sig inte förbi den tredje. Vi tog oss fyra barer ner och sen bestämde vi oss för att gå upp till den andra baren igen. Lina och Jozo åkte lite linbana också, eller Jozo åkte och avslutade med ett magplask efter att  Lina ramlade ner för tidigt.
Vi var tillbaka från tubingen runt 19.00 på kvällen, vi startade runt 14.00. Vi tog en snabb dusch och mötte upp killarna igen för att käka middag, spela lite biljard och sen gick vi på en sista bar. Det blev en lång dag, men fruktansvärt roligt! Dagen efter vaknade vi av att Eke och Anton kom och knackade på 10.30, det hade känts som en bra idé dagen innan. Resten av historian kan ni.
Nu är vi på hotellrummet i Vientiane, imorgon flyger vi till Phnom Penh i Kambodja. Vi skulle egentligen ha bott på ett annat hotell, som vi redan betalat för, men tuktuk-chauffören hittade inte dit och vi var så hungriga och trötta att vi valde att ta in på ett annat, men det var lika bra för det är närmare flygplatsen!
Puss och kram från oss!

Kommentarer
Postat av: mamma, pappa och niclas

Hej

Ni verkar verkligen ha roligt och ni verkar hinna med mycket! Ska ni redan lämna Laos, trodde ni skulle vara där längre? Ha de så gott och många kramar från oss.

2012-01-17 @ 17:34:23
Postat av: Farmor Harriet

Nu har jag sett er blogg. Ni ser ut att ha det jätteskoj. Tror jag ska prova tubing (ha,ha). sköt nu om er och ha det bra.Kramar farmor

2012-01-17 @ 17:50:38
Postat av: Karin

Förstår att ni haft skoj! Kul att läsa! Jag har missat uppdateringen av bloggen men fr o m nu ska jag titta varje dag! (Från början fick jag meddelanden om uppdateringar via FB)Kram alla!!

2012-01-19 @ 21:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0