Back in Kuta.

Hallåå!

Just nu sitter vi på en restaurang och dricker en juice/öl innan middagen. Vi bor på samma hotell som förr, Sandat Inn 2, och vi känner oss som hemma.
Igår bestämde vi oss för att göra Kuta osäkert för första gången. Vi åt middag ännu en gång på Irish Pub (favoriten som påminner om Friday's). Kvällen fortsatte på taket (Sky Garden) med öl och sliskiga drinkar med mycket sprit i. Vi träffade på några svenska killar som var trevliga som vi senare träffade på Bounty, ett stort och supervarmt uteställe här i Kuta. Kvällen slutade med nattbad i poolen vid 3-tiden, vilket kanske inte uppskattades helt av hotellpersonalen.
Idag blev det en ofrivillig sovmorgon. Ställde klockan först på halv nio och gick ut på balkongen för att se om det var klarblå himmel och strålande sol (vilket vi önskade, hoppades, trodde och bad om) men möttes av grå himmel och regn. Somnade om och åt frukost/lunch på Starbucks som bjuder på bra wifi. Behöver jag skriva att vi var bänkade där i sofforna i x antal timmar med påfylling av scones och annat gött. Grabbarna vi senast träffade på Gili Air kom och gjorde oss sällskap och vi gick sen vidare tillsammans till stranden för ca 2 timmars sol. Lyckan var gjord och det blev inte sämre när jag (Sandra) och Sofie bestämde oss för att lyxa med rengöring av fötter och ny färg på tånaglarna. Jag lyxade rejält med en fotmassage också som jag tjatat om i x antal veckor. Lyxen gick på sisådär 30-60 kr.

Skype-daterna håller på för fulla muggar och den dagliga kollen av ÖP och Aftonbladet är gjord.

Hörs snart igen!

Puss


Kommentarer
Postat av: Mamma Lisa

Ååå vad härligt ni verkar ha det.Roligt att ni stöter ihop med andra "lokals" då och då :-)

Fortsätt och njut, vi ser fram emot bilder på delfinerna!

Kram från ett grått och tråkigt Östersund

2012-03-07 @ 12:13:35
Postat av: Mamma Katarina

Skönt att höra att ni har det fortsatt bra, trots att vädret just nu inte verkar vara det bästa. Här hemma är det sportlov och idag är det blåsigt, grått och trist!!! Ser fram emot att snart höra något ifrån er igen.

Kram till er alla!

2012-03-08 @ 08:05:19
Postat av: Anonym

Härligt med cykelutflykt och snorkling! Lyckan att få se både jättesköldpaddor och delfiner i det fria. Då är man låååångt från Sverige! Härligt att kunna unna sig lyx. Nu är det inte långt kvar - fortsätt upptäcka och njuta! Kram på er!

2012-03-09 @ 22:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0