Nytt land!

Hej!

Nu har vi tagit oss till Malaysia och Kuala Lumpur. Här tänker vi stanna i två nätter och sen ta tåget mot Langkawi, en ö i norra Malaysia.

Så, imorse (eller rättare sagt inatt när alla fulla turister var på väg hem från Sky Garden) vid 3-tiden tog vi våra ryggsäckar och åkte till flygplatsen. Där hetsköpte vi upp våra sista rupies innan vi tog flyget som gick klockan 6 hit. 3 timmar av lätt turbulens senare landade vi, 4 riktigt trötta tjejer, här och tog en taxi in mot staden. Vägen in påminde om Arlanda in mot Stockholm och vi kände då att Malaysia är ett land vi kommer gilla!
Idag har vi mest gjort oss hemmastadda, sovit en stund, tagit sky-train till Papilion (ett stort shoppingcenter som erbjuder top shop, zara, forever 21, converse, bio, kära Starbucks och tio tusentals olika svindyra butiker såsom Prada, Celine, Burberry osvosv), shoppat, ätit sushi som kom på rullande band (bokstavligt talat) och kollat på världens läskigaste film på bion (The Devil Inside). Då shoppingcentret är gigantiskt tog vi oss igenom kanske en femtedel av det idag så imorgon vet ni var vi befinner oss från öppning till stängning!

Just nu är det den dagliga internet-tiden och sen blir det till att zappa på tvn innan vi tar igen x antal missade timmars sömn!

Puss & kram


Kommentarer
Postat av: Maria

Låter kul med lite omväxling från allt chillande :-) ...aldrig fel med shopping! Nu håller vi alla tummar för soliga dagar på ön. Här hemma har det varit/är rena aprilvädret, slask, regn, storm och sol om vartannat...imorse fick vi jaga soptunnor och spadar som dragit iväg under natten.Ha det bäst och köp nåt snyggt! kram på er1

2012-03-13 @ 16:51:47
Postat av: Bosse

Låter som ni kommer att trivas i Kuala Lumpur. Tur att inte jag är med på det där megashoppingcentret. Hade fått bryt. Men ni gillar ju sånt så ni hittar säkert en massa grejer. Hoppas att ni får det mysigt på den där ön också. Vi hörs igen.



Kramar

/B

2012-03-13 @ 18:28:29
Postat av: Karin och Göran

Shoppingkassar ger ju ibland en viss lycka!Särskilt om man får med lite silkespapper!Får allt plats i ryggorna än? Eller kan jag ana viss utrymmesbrist? Kollade ni prislapparna på Prada - det är nog underhållande :-)

Ha en bra tågresa! Kram!

2012-03-13 @ 23:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0