Gili air.



 


Same same.

Hallå,

Eftersom den här ön inte har så mycket att erbjuda så ser dagarna rätt likadana ut! Vi äter frukostbuffé (kaffe, juice, fattiga riddare, fruktsallad, bananpannkaka, rostat bröd, ägg etc), går till stranden, vänder solstolarna mot solen och där ligger vi till lunch (undantag plaststol i vattnet för att svalka sig), äter billig lunch, smörjer in oss, fortsätter ligga på stranden eller flyttar oss till poolen, beställer en juice/iskaffe, läser en massa, går upp och duschar, smörjer in oss i mängder, går till någon av de mysiga restaurangerna och käkar, går tillbaka mot hotellet och kollar lite internet, går till sängs och läser och släcker lampan.

Ungefär så! Två nätter kvar här (Gili Air Hotel & Restaurant) innan vi tar båten till Trawangan.

Pöss!


Paradiset.

Hej!

Efter två nätter här på Gili Air skulle vi kunna tro att vi är i paradiset. Helt underbart turkost vatten och kritvita stränder. Ser ut som att allt är photoshopat!
Vi har hunnit med att äta god mat nere vid stranden i världens mysigaste sunbed, gått promenader, legat i solen i x antal timmar, badat i ett perfekt tempererat vatten, ätit en supergod medium steak och en mindre god äppelpaj, gjort premiärdopp i poolen som inte svalkade något vidare bra, läst en massa böcker, planerat hur de kommande dagarna kommer se ut osvosv. Tempot här är dock väldigt väldigt lugn så jag tror alla vi har gått in i det rätt bra då alla var dödströtta redan vid tio igårkväll.

Idag bjuder ön på mera sol och värme! Det tackar vi för och intar sol-position direkt efter frukosten som vi nyss fick in.

Puss&kram


-

 

 


Gili Air.

Hallå!

Precis kommit fram till Gili Air med båten som tog en och en halv timma. Efter att bara ha sett frukostutsikten känns denna ö rätt lovande! Håller just nu på att boka hotell (som till och med verkar ha hårtork till min, Sandras, förtjusning!) och ska bara ta oss dit innan vi börjat kolla läget på ön och sen inta bechen!

Puss&kram


Fixat.

Det går nu att kommentera på föregående inlägg.


-


-


Värmen och vi.

Hej!

Vi som trodde vi varit med om värsta värmen på Phi Phi hade lite fel. Med tanke på att vi i princip är mitt på ekvatorn så är värmen rätt så extrem, plus att solen står mitt på himlen hela dagen. Vi ska dock inte klaga men ibland måste man.. Vi köper upp oss på litervis med vatten och äter på rätt regelbundna tider. Det har gått bra hittills.
Igårkväll tänkte vi ta oss till en restaurang som heter Balcony men hittade den såklart inte så vi gick in på NINO istället och åt supergod ravioli!

Imorse var det frukost på hotellet i vanlig ordning som gällde och sen ned till stranden. Vi här legat där fram till nu och nu har vi precis ätit en jättegod sallad. Eftermiddagen kommer spenderas vid stranden/poolen och ikväll väntar ett nytt försök i att hitta Balcony och troligtvis ännu mer shopping.

I övrigt har vi kommit fram till att man kan jämföra Bali lite med Turkiet då exakt alla skriker på en och vill få en att köpa allt ifrån klockor, massage, solglasögon för 1 dollar, kuddar, "ajs cleem" (glassgubbarna på stranden) till pilpågar. Riktigt irritersamt med andra ord.

Nu väntar solen!

Puss


Bali.

Heej igen

Våran redan dåliga dag fortSatte på flyget då säkerhetsbältetlampan började lysa redan efter ca 45 minuter och piloten meddelade att det skulle bli oväder. Den lös de resterande 2 timmarna då vi hade "turbulens", kan dock inte riktigt påstå att det var jättenödvändigt. Vi sov iaf alla rätt gott och njöt av ännu mer flygplanschoklad!
Väl nere på marken betalade vi visum och tog en taxi till Bali Sandat Inn 2, dör vi nu har bokat 4 nätter för ca 65 kr/pers/natt. Vi har under dessa nätter tillgång till pool och frukost, mycket nöjda!

Ikväll har vi bara delat restaurang med en råtta som erbjöd halvgod mat och redan köpt upp oss på nya linnen/klänningar

Godnatt


Stuvade makaroner, bio och kaos.

Hallå!

Sedan sist vi skrev befinner vi oss nu i ett helt annat land, igen. Vi tog båten först in till Phuket igår. Vi hann vara där i Max 10 minuter innan vi hade dömt ut stället totalt. Phuket (Patong) var inget för oss helt enkelt. Vi bodde en natt på ett "svenskt" hotell som hade en restaurang som hette Skål. Där åt vi middag, stuvade makaroner och falukorv/köttbullar. Efterlängtat och mycket gott! Kvällen fortsatte med en glassmeny i size xl (för Sandra) och för Lina en lite mindre.. Vi gick runt på ett shoppingcenter för att invänta bion vi hade bokat biljetter till, som för i övrigt kan ha varit den sämsta film vi sett (Journey 2). Popcornen/godiset var i alla fall lika gott som vanligt.

Denna dag har gått allt annat än i vår väg. Det började med att vi fick en svarttaxi istället för en mini-van som vi bett om. Eftersom vi numera har bil-skräck sedan våran hemska taxifärd till Siem Reap och efter nyheten om två par som omkom i Phuket efter att ha åkt svarttaxi så bestämde vi oss för att betala ny taxi som tog oss till flygplatsen. Taxi för dubbla priset senare blev vi informerande om att vi måste ha en utresa från Bali för att inte bli tillbakaskickade till Kuala Lumpur igen. Detta höll såklart på att sluta i kaos och att vi skulle missa planet eftersom ingen personal ville hjälpa oss att gå förbi alla köer. Det var tillslut 4 trötta, irriterade och hungriga tjejer som satte sig på planet. Vi hade såklart inte hunnit med någon frukost på morgonen mitt i allt kaos så när vi blev serverade våfflor med sirap, sockerkaka, choklad, varm frukt, juice och kaffe så blev vi rätt glada.

Just nu sitter vi på Burger King i Kuala Lumpur och väntar på att kliva på planet mot Bali. Det kommer ta 3 timmar så den egna tvn som erbjuds till varje person på planet kommer uppskattas rätt rejält.

Vi hörs på Bali helt enkelt!

Puss&Kram


Söndag.

Hej där

Gårkvällen bjöd på middag ännu en gång på Unni's. Misstänker att det blir tredje gången gillt ikväll. Riktigt trötta tjejer som senare gick till Reagge Bar för att träffa Peter en sista gång. Vi fastnade där ett tag då det bjöds på Thai-boxning. Det var alltså frivilliga på baren som gick upp i ringen för att göra upp om en bucket. Roligt eller bara sjukt vet vi inte om det var men vi kan inte förneka att det var en smula underhållande. När vi väl skulle hemåt hade himlen öppnat sig totalt. Åska, blixtar, spöregn och kolsvart. Väl hemma var vi helt dränkta och bad grannarna ta ett kort som minne.

Söndagen idag har liknat en söndag hemma i Sverige. Den har hittills bara bjudit på sovmorgon och nu blir det en sen frukost. Kan tillägga att det fortfarande regnar.

Pöss


Utgång & besvikelse.

Tjoho

Igår låg vi på stranden i någon timma men värmen var faktiskt outhärdlig. Vi har aldrig varit med om något liknande och inte ens havet kunde svalka oss. Känslan av att njuta men samtidigt ha en stor hat-känsla i kroppen.
Vi tog en runda på "stan" innan vi åt middag på Unni's, en danskägd restaurang som bjöd på mycket gott, bland annat en "'mammas kladdkaka" till efterrätt, dock var den knappt kladdig..
Kvällen/natten bjöd på utgång som börjades med att jag (sandra) och Sofie delade på en bucket för att komma igång. Ändå hade vi tröttaste förfesten på stället som innehöll mycket skype och lite öl. Vi begav oss ut vid 2-tiden till Slinkys, som dock inte föll oss så mycket i smaken tyvärr. Vi hamnade istället på en lugnare bar där vi hade med oss en kille vid namn Peter ifrån England. Världens trevligare kille som har rest själv i åtta år, dock med vissa avbrott med jobb. Vi blev till och med så tjenis att vi bestämde att han skulle med på dagens utflykt till Maya Beach och Monkey Island. Det värsta var att vi inte såg några apor alls. Väldigt besvikna tjejer.
Innan dess var vi som sagt på Maya beach där dom spelade in filmen The Beach. Vi klev av båten och betalade 59 kr för att vistas på stranden. Jag utforskade inte ön speciellt mycket då mitt extrema bakis-illamående är väldigt påtagligt. Tjejerna och Peter tog en rundtur och sa att det var väldigt fint!

Utflykten var värda pengarna (ca 100 kr) med undantag för aporna såklart.. Vi håller tummarna för att vi får se några i Malaysia istället så småningom!

Just nu blir det en powernap och sen en sen middag med Peter.

Puss!


Phi phi.

Är på väg ut på phi phi. Josefin skypar med sin familj, sen ska vi försöka ta på oss någon form av kläder utan att svettas ihjäl, går inte att beskriva hur varmt det är!
Kram!


RESANS FAVORIT..

DRYCK:

Lipton Ice Tea - Peach
3-kronors öl i Vietnam
Sailing Club's Lemon Juice
Kaffe (Sandra)

SNACKS:

Oreos
Kit Kat (Sandra, Jozo)
Russin/nötter (Lina)
Pringles (Sandra)
Vit choklad (Sofie)

MAT:

Italienskt i alla dess former
Pad Thai
Fried Rice
Gröt
Vitlöksbröd
Frukttallrik
Tom Yum-soppa på burk (Sandra, Sofie)

BÖCKER/TIDNINGAR:

Bingo Rimer's självbiografi
En Dag (Jozo, Lina)
72-kronors tidning från Arlanda Terminal 5

MUSIK:

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)
Ansiktet - Äckligt
Norlie & KKV - Tröjan Du Hatar
Flo Rida - Wild Ones (feat. Sia)
Spice Girls

PRYL:

Öronproppar/sovmask/nackkudde
Sidensovsäck (Lina, Jozo)
Sårtvätt/silverkräm (Sofie)
Tops (Sandra, Lina)
Myggspray

MÅSTE HA:

AC
Wifi
Iphone (Jozo är mobbad)

KLÄDER:

Gråa hoodies
Mjukisshorts
Bikini


Mellanstopp i Krabi.

Hallåå

Just nu är vi i Krabi efter att ha haft en resdag på ca 10 timmar. Båt, båtbyte, buss, taxi till bussbyte och taxi till hotellet. Mycket följande och ståhej innan man äntligen kommer till ro. Detta måste Thailand vara experter på.
Mellan båtbytet åt vi i alla fall lunch på kajen - kycklingspätt, vårrullar och kära Lipton. Godaste, och billigaste lunchen på länge!

Efter sen x antal timmar i buss kom vi som sagt fram hit och köpte direkt båtbiljett till Phi Phi imorgon och fick boende för 60 kr per pers.
Ikväll har vi suttit på stadens kanske enda italienska restaurang, själva. De hade alltså inga andra gäster än oss men ändå tog det närmare 45 minuter. Det gjorde dock inget då vi beställt in en god krämig kycklingpasta som levde upp till förväntan.

Vi tog dagliga turen förbi 7 Eleven och nu sitter vi i lobbyn innan vi ska gå och lägga oss!

Pusspusspusss


Sista kvällen på Koh Tao.

Tjo!

Efter 3 dagar här efter billig mat på Bingo (Sofie har ätit frukost för 10 kr/dag och genomsnittsmiddagen ligger på ca 25-30 kr), lite shopping i form av mycket användbara saronger och diverse hårprodukter, mycket soltimmar, en hel del dopp i havet, x antal vattenflaskor och filmkvällar åker vi imorgon vidare med färjan mot Krabi med slutdestination Phi Phi-öarna. Reseplanerna har förändrats lite då vädret i Khanom/Koh Samui och här visade mulet/regn/åska. Tråkigt tyckte vi men vi har tydligen blivit väldigt flexibla under resans gång så det var lätt att göra om rutten innan vi tar flyget mot Bali på tisdag morgon!

Sista kvällen verkar bjuda på pannkaka med nutella innan vi packad ihop igen och tar den dagliga kvällsläsningen innan vi knoppar!

Puss&Kram


Bilder.


Tisdag.

Vi började dagen med en väldigt medveten och välförtjänt sovmorgon till tio innan vi smorde in oss och packade strandväskan. Någon timma innan vinkade vi av Dea och Maja som kom förbi, dock halvt i sömnen då det känns som att det inte har hänt. Vi hann även med att skåda 10 000 myror i min (sandras) kinderäggs-godis. Besviken då jag ville avnjuta det allra sista men aldrig blivit så äcklad..
Nu har vi precis ätit en sen frukost - gröt (!!!!) i alla fall för min och Linas del. Något som vi har längtat sönder efter.

Nu väntar stranden och ikväll blir det en romantisk alla hjärtans dag-middag för 4!

Puss&kram


Ko Tao.

Hallå!

Har hänt en del sen födelsedagen. Vi var glada att det blev ett lugnt firande då vi dagen efter hade bokat båtutflykt till ett naturreservat med 48 små-öar. Efter en timmas speedboat kom vi fram till ett snorklingställe där vi spenderade 45 min under ytan (i alla fall Jozo, Lina och Sofie. Jag däremot plaskade på uppe vid ytan med en flytväst på. Är inte mycket för djupa vatten och dykning..) de var däremot lite missnöjda då havet bjöd på en och samma fiskart. Någon randig abborre-liknande sak. Vi fortsatte sen båten mot monkey island, som vi trodde var en ö med apor på som vi skulle få se, men i själva verket var det en ö formad som en apa som låg ner. Måttligt roade åkte vi vidare mot en jättefin ö med mycket djungel där vi skulle gå upp 10 000 trappor (kändes det som) för att komma till kanske världens finaste utsikt över havet och en turkos/grön stor lagun. Solen stekte och vi blev lagomt varma. Efter x antal kort begav vi oss nedåt igen på de minimala trappstegen för att komma närmare lagunen. Lite besvikna blev vi allt då man inte fick bada i den..
Vi styrde sen båten mot sista ön där det bjöds på godaste lunch-buffén - pad thai, ris, stekta grönsaker, kycklingklubbor i godaste såsen och frukttallrik. Mätta och belåtna gick vi ned till stranden för sol och läsning. Vi fick order om att vänta 40 min innan vi skulle bege oss ut på ett vågigt hav alldeles själva i en kajak. Förväntansfulla hoppade vi i två stycken och paddlade utåt, rakt ut på havet mot en ö mitt emot. Sofie sa/skrek efter halva färden att hon sett en grå fena under vattenytan och att vi skulle vända tillbaka, vilket var lättare sagt än gjort. Motvind och halvstora vågor tog vi i för kung och fosterland. Armarna började ge lite vika och jag fick för mig att vi stod helt stilla, eller till och med rörde oss mer bakåt än framåt. Skrek till Jozo att paddla höger, vänster och vi tog oss uppenbarligen framåt.. Väl inne på stranden var armarna rätt trötta och vi var nöjda!
Båtturen hemåt mot Koh Phanang var vi däremot rätt onöjda med. Båtkillarna kom fram till oss, då vi satt längst fram i båten för att få ännu mer sol på oss, att det skulle bli väldigt vågigt i 5 minuter och att vi skulle flytta på oss om nacken eller ryggen började göra ont. 10 minuter senare hade det bara blivit värre och ja, ryggarna började göra aningen ont, men vi satt prompt kvar. Hela färden hemåt satt vi rätt sammanbitna (i alla fall jag) och försökte förutse när vågorna skulle slå i båten för att undvika de värsta smällarna, vilket gick sådär.. Ungefär 1,5 timma senare var vi äntligen framme och vi var rätt glada att vi var vid liv! Vi har nu hunnit med både bil- och båtresan från helvetet och nu kan det inte bli värre!
Kvällen blev rätt tidig då vi var ganska slut efter dagens äventyr.

Idag blev det ingen sovmorgon (som Sofie har sagt att hon önskar sig mest just nu) utan vi tog färjan till Ko Tao. Vi checkade in på samma hotell som min kusin igen och har spenderat dagen på stranden. Det är en aning varmare här så havet hjälpte till att svalka rätt bra.

Just nu sitter vi på Bingo och har precis ätit en god och svinbillig middag. Vi halvligger till bords och är alla rätt trötta.
Vi ska stanna här 3 nätter innan vi tar färjan tillbaka mot Don Sak, där vi utgick ifrån när vi åkte till Koh Phanang, och sen vidare mot Khanom. Ska tydligen va ett rätt orört jättefint ställe på Thailands södra kust!

Det var nog allt.
Puss från Thai!


B-day!

Igår fyllde man äntligen 20! Inte en dag försent. Den kunde dock inte spenderas på Systembolaget utan jag vaknade istället upp (efter mycket om och men då jag sover med öronproppar) av att mina 3 fina står och sjunger och spelar visseltuta för mig. Det bjöds på två fina paket på sängen - puffkuddar och strandtennis! Mer än nöjd över att dom verkligen överraskade mig fortsatte vi dagen med brakfrukost (i alla fall för min del) och sen vidare ner mot stranden. Trodde jag i varje fall. Då viker tjejerna av mot pool-området som jag flera dagar i sträck innan hade suktat över och där betalar dom in oss för dagen! Varsin solstol, bok och iphone senare rusade dagen iväg och vi hann med en liten lunch där mitt på dagen. På eftermiddagen utnyttjade vi poolbaren och drack öl/cider.
Vid fem-tiden gick vi upp mot rummet för att duscha, vilket tydligen bara jag skulle göra. Sofie påpekade att vi hade ett schema att följa så vi gick ner mot "stan" igen där hon föste in mig på massagestället vi var på två dagar innan. Jag fik välja vad jag ville, så en timmas oljemassage senare var jag som en ny människa!
Jag tog mig tillbaka till rummet där jag fick order om att vänta utanför. När de väl öppnade dörren och blåste med sina tutor igen möttes jag av ballonger och öl! En liten stund på rummet och sen gick vi ner på Same Same (där vi spenderat de flesta kvällar innan, dock då med mycket mer drag) och åt en supergod pizza. Tjejerna avslöjade senare att de tänkte beställa in ett beer-tower på övervåningen men att de inte hade den öppen, så vi fortsatte ned mot centrum och gick istället runt och kollade i butiker. Jag blev ett par shorts rikare och kvällen avslutades inte med en öl eller fyra, utan med världens godaste glassmeny!
Dagen var helt perfekt och att mina fina hade planerat och fixat allt detta blev jag överlycklig för! Finaste tjejerna i bästa Thai helt enkelt.

SANDRA


20-årsdag!

JÄTTEGRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLAN!


Hej!

Ville mest bara uppdatera med lite bilder från förmiddagen!
Vi har det alldeles för bra


Problem.

Nu går det att kommentera igen då blogg-appen tar bort funktionen att kunna kommentera.

Full moon!


Summering av 3 dagar.

Hallå!

Vi har varit lite off härifrån och det beror nog på att vi allihop hade en halvtung dag igår och har mest bara tagit igen oss!
Så, i förrgår var det alltså Full Moon Party. Som kanske var hur roligt som helst! Finns en massa fina bilder på våra "snygga" utstyrslar som kommer dyka upp inom kort. Mer har vi väl inte att säga om det förutom att det var superroligt, kanske lite för roligt men att ingen råkade ut för några dumheter!
Dagen efter flög förbi och kvällen blev tidig.

Idag har vi ätit frukost på The Corner, som vanligt. Intagit sol-position, som var 1000 gånger mer behaglig idag än dom andra dagarna. Det bjöds på vind, vågor och lite moln. Vi uppskattade det rätt rejält faktiskt! Annars har vi delat strand med både urusla fotboll och strandtennisspelare. Vi blev alltså smått irriterade efter att inte ha fått bara en stenhård boll på oss, utan snarare 5. Så efter några timmars sol och så gick vi för att duscha för att komma iväg på massage innan middagen (som vi nu sitter och äter). Massagen kan ha varit det skönaste i alla fall jag (Sandra) har varit med om, är rätt säker på att dom andra instämmer på det. Vi betalade ca 60 kr för huvud, nacke, ryggmassage men bjöds även på diverse knäckningar, akrobatiska övningar och gång på ryggen. Det tackade vi för eftersom att rummet vi tog över efter min kusin här bjuder på riktigt riktigt riktigt hårda sängar.

Efter middagen som snart är uppäten blir det lite shopping och kanske en filmkväll på rummet om vi fixar att rigga upp datorn på ett bra sätt!

Puss från ett superfint och supervarmt Koh Phanang.


Koh phangan.


Har det jävligt gött, rent ut sagt.

Hej!

Efter 12 timmar på världens mysigaste tåg med "1:a klass" så blev vi lejda till buss som tog oss till båten mot Koh Phanang som tog ca 3 timmar. En riktigt smärtfri resa för att ha varit i konstant rörelse i över ett dygn!
Igår checkade vi in i ett rum som vi egentligen inte hade betalat för. Vi ska nu bo där en natt till och sen checkar vi istället in i Deas rum som var väldigt rymligt och bra. Det blir totalt 7 nätter här innan vi tar båten vidare mot troligtvis Koh Tao.

Igår hann vi med en timmas härlig sol, underbart varmt turkost hav, fotbollstittande, shopping och middag med utgång tillsammans med fotbollslaget, Dea och Maja! Vi blev i alla fall helt lyriska över att få äta bearniesesås med klyftpotatis så Sofie får ett nytt försök idag att beställa det. Vi fortsatte i alla fall kvällen på stranden med några öl och nattbad.

Just nu sitter vi på The Corner och äter frukost i värmen som redan finns såhär 9.20 på morgonen. Dagen ska äntligen spenderas på stranden med bad, böcker, musik, en massa starka solkrämer och litervis med vatten.

Nu vet ni att vi lever och har det som ni kanske märker hur bra som helst och njuter till fullo!


tågstationen i bangkok.

Hallå där!

Vi har legat på "latsidan" på bloggen och har därför hunnit med en massa sedan senaste inlägget.

Vi har åkt sleeping bus i 10 timmar från Nha Trang tillbaka till Ho Chi Minh för att träffa lite grabbs från stan. Vi checkade in på ett väldigt trångt rum som låg i ett lite smått mysko guesthouse på en bakgata mitt i stan för ynka 35 kr per person. Vi fick lite myror på köpet som Sofie febrilt försökte utplåna, dock utan vidare resultat. 
Under dagen hann vi med ännu ett besök på Pizza Hut, en trip till en stor marknad som erbjöd fina sjalar och diverse klänningar, ett stopp på kära Tutti Frutti (frozen yoghurt med valfria tillbehör som oreos, frukt, strössel etc), ännu en titt på Vietnamkrigs-museet, och en god italiensk middag uppföljt med x antal 3-kroners öl. Vi kom såklart inte hem i bra tid så efter två timmars sömn begav vi oss i taxi mot flygplatsen och en och en halv timma senare var vi framme i Bangkok. Så just nu sitter vi på ett café på tågstationen och väntar på tåget som ska ta oss ner mot Koh Phanang och lite Full Moon Party. Vi har slagit till med 1:a klass; 2 sovkupéer med två sängar i vardera. Vi kan låsa om oss och även öppna dörren mellan rummen! Vi blev mer än nöjda och betalade glatt ca 500 kr var.

Denna tågresa kommer ta ca 12-14 timmar, men med lite godsaker, kortspel, böcker, tidningar, musik, och ett och annat sömnpiller så tror vi att det kommer gå galant! Så imorgonbitti vid 8-tiden tar vi en färja mot Koh Phanang där 3 nätter på guesthouse väntar på oss. Kusin Dea (Sandras) har fixat boende för ca 70 kr var per person och natt så vi slipper engagera oss i rum-letande! Dagarna där kommer nog med all säkerhet bli riktigt roliga; party, sol, bad, strand, god mat och en liten bränna på det!

PUSS

Text.

Hallå!
Idag har vi som vanligt startat dagen på Mocca med en frukost för 12 kr vardera, vilket är lika mycket vi betalar för att hyra världens skönaste och största solstol nere på stranden. Där här vi spenderat hela dagen, med ett avbrott för en lunch på Sailing Club.
Efter 6 timmar i solen bestämde vi oss för att det fläktade på rätt rejält och gick upp för den dagliga duschen. Vi hade några lugna timmar på rummet innan vi begav oss mot restaurangen, BBQ Beef, som hotellreceptionisten hade tipsat om tidigare i veckan. Vi åt sju rätter, flera såser, bröd, 2 öl och 6 juicer för ofattbara 50 kr var, inklusive dricks. Kanske resans godaste middag för billigaste priset. Mätta och belåtna begav vi oss hemåt och köpte en glass på vägen.

Nu ligger vi på rummet och packar det sista av packningen, skypear och fixar inför läggdags.

Puss!


Sista natten.


Kommentera.

Nu ska det fungera fint att kommentera igen!

-


Just nu.

Sol, sol, sol. Lyckan var gjord vid 8 imorse då vi studsade upp för att gå och äta en snabb frukost. Väl nere på stranden betalade vi 12 kr för en fet solstol var och här ligger vi nu 2,5 timma senare. Helt sinnes vad efterlängtat detta har varit. Det bästa är att det fläktar rätt rejält så värmen inte blir outhärdlig, nackdelen med det är att vågorna vid strandkanten blir rätt så rejäla så nästa problem är att ta sig ut i vattnet utan att drunkna på vägen.

Hörs senare idag efter x antal timmar i solen!
Puss


RSS 2.0