Same same.

Hallå,

Eftersom den här ön inte har så mycket att erbjuda så ser dagarna rätt likadana ut! Vi äter frukostbuffé (kaffe, juice, fattiga riddare, fruktsallad, bananpannkaka, rostat bröd, ägg etc), går till stranden, vänder solstolarna mot solen och där ligger vi till lunch (undantag plaststol i vattnet för att svalka sig), äter billig lunch, smörjer in oss, fortsätter ligga på stranden eller flyttar oss till poolen, beställer en juice/iskaffe, läser en massa, går upp och duschar, smörjer in oss i mängder, går till någon av de mysiga restaurangerna och käkar, går tillbaka mot hotellet och kollar lite internet, går till sängs och läser och släcker lampan.

Ungefär så! Två nätter kvar här (Gili Air Hotel & Restaurant) innan vi tar båten till Trawangan.

Pöss!


Kommentarer
Postat av: Katarina o Bosse

Hej tjejer! Det låter som om ni hamnat i paradiset, vackra stränder, bad, en god bok och något gott att dricka och äta. Här hemma regnade det imorse så vägarna var "såphala" och alla bilar gick i snigelfart framåt men nu tittar solen fram genom mitt arbetsrum. Sköt nu om er och fortsätt att njuta av dagen, stunden!

Kram till er alla

2012-02-28 @ 10:20:49
Postat av: Bosse

Same Same?

Låter som ni har kommit fel (Lappland)

Nä, men det här verkar ju vara helt enormt fint. Sånt som man bara ser på film o lyxreseprogram. Återstår att se om detta är resans höjdare. Nu ska jag se fotboll, Sverige-Kroatien. Ha det nu så bra så hörs vi snart igen

kram Bosse

2012-02-29 @ 19:54:46
Postat av: Lisa & Bengt

Återigen häpnadsväckande bilder! Det måste vara resans finaste bilder. Kul att höra att ni är morgonpigga och powerwalkar, inte bara jäser och pöser i solen;-)Sköt om er och ha det så gött. Stora kramen till er.

Lisa

2012-02-29 @ 20:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0