tågstationen i bangkok.

Hallå där!

Vi har legat på "latsidan" på bloggen och har därför hunnit med en massa sedan senaste inlägget.

Vi har åkt sleeping bus i 10 timmar från Nha Trang tillbaka till Ho Chi Minh för att träffa lite grabbs från stan. Vi checkade in på ett väldigt trångt rum som låg i ett lite smått mysko guesthouse på en bakgata mitt i stan för ynka 35 kr per person. Vi fick lite myror på köpet som Sofie febrilt försökte utplåna, dock utan vidare resultat. 
Under dagen hann vi med ännu ett besök på Pizza Hut, en trip till en stor marknad som erbjöd fina sjalar och diverse klänningar, ett stopp på kära Tutti Frutti (frozen yoghurt med valfria tillbehör som oreos, frukt, strössel etc), ännu en titt på Vietnamkrigs-museet, och en god italiensk middag uppföljt med x antal 3-kroners öl. Vi kom såklart inte hem i bra tid så efter två timmars sömn begav vi oss i taxi mot flygplatsen och en och en halv timma senare var vi framme i Bangkok. Så just nu sitter vi på ett café på tågstationen och väntar på tåget som ska ta oss ner mot Koh Phanang och lite Full Moon Party. Vi har slagit till med 1:a klass; 2 sovkupéer med två sängar i vardera. Vi kan låsa om oss och även öppna dörren mellan rummen! Vi blev mer än nöjda och betalade glatt ca 500 kr var.

Denna tågresa kommer ta ca 12-14 timmar, men med lite godsaker, kortspel, böcker, tidningar, musik, och ett och annat sömnpiller så tror vi att det kommer gå galant! Så imorgonbitti vid 8-tiden tar vi en färja mot Koh Phanang där 3 nätter på guesthouse väntar på oss. Kusin Dea (Sandras) har fixat boende för ca 70 kr var per person och natt så vi slipper engagera oss i rum-letande! Dagarna där kommer nog med all säkerhet bli riktigt roliga; party, sol, bad, strand, god mat och en liten bränna på det!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mamma Maria

Hej tjejer! Ni har hunnit med så otroligt mycket...man hinner liksom inte med i svängarna härifrån annaersia jordklotet! 1 månad imorgon! Låter som ni kommer att få det kanonbra ännu en gång och ni är så duktiga på att fixa o trixa med allting...sovkupé blir toppen så ni får sova ordentligt innan all fullmoonkalas :-)) .Jättekul oxå med länken till grabbarnas blogg!Sov gott, ta hand om er o ha kuuul! puss okram

2012-02-05 @ 10:41:46
Postat av: Mamma Katarina

Hej tjejer! Roligt som vanligt att ta del av er blogg. Bra att ni kostar på er en bra sovkupè och lite lyx. Ta det lugnt på fullmoonkalaset, enligt student som var hos mig förra terminen är det skit kul! men man kan få allt möjligt att dricka....... Sköt nu om er! Förresten här hemma har det varit skit kallt hela helgen!

katarina och Bosse

2012-02-05 @ 11:06:34
Postat av: mamma, pappa och niclas

Hej igen

Roligt med uppdatering. Bra att ni kostar på er lite lyx och får några mysiga timmar på tåget. Kul att ni ska träffa Andrea.Hälsa stor kram fråm moster. Ha det så kul och "ta det försiktigt på fullmoonkalaset" som sagt det finns mycket konstigt man kan råka ut för.

Nu blir det snart lite middag när resten av familjen kommer hem från ishallen. Puss och kram från kyrliga svedala.

2012-02-05 @ 17:37:07
Postat av: Moster Kerstin (sandra)

Hej ser att ni flöjer och far kors och tvärs, helt rätt passa på, se upp för fullmoon det finns diverse fula grejer där sköt om er. hälsa Dea

2012-02-05 @ 18:39:36
Postat av: Karin och Göran

Härligt med lite lyx på resan till Koh Phanang.

Var rädda om er och håll stilen på partyt så ni inte råkar ut för tråkigheter!

Kram

2012-02-05 @ 19:12:22
Postat av: Mamma Lisa

Hej på er.

Nu väntar vi för fullt på nyheter från er!

Vill veta att ni kommit fram till Koh Phanang och att allt gått bra med resan.

Kram

2012-02-06 @ 15:51:07
Postat av: dea

hej mostrar!:)

hoppas allt är bra med er hemma. jag och de jag reser med ska åka från koh phangang nu och vidare till koh tao. ska vara där en vecka sen ska killarna hem som vi reser med och vi vidare, först en stopp någonstans sen vidare till Bangkok och hemåt till Sverige. brudarma (Sandra och gänget) ska idag flytta in där vi har bott, så nu har de egen toalett och dusch :-) nu ska vi sätta oss i taxin som ska ta oss till båten. hälsa alla hemma! puss och kram

2012-02-08 @ 04:44:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0