Laos!

Hej! Nu är vi framme i ett regnigt Laos. På vår sista dag i Bangkok gick vi på ett mall och kollade på bio igen. Imorse klev vi upp 05,30 för att ta taxi till flygplatsen. Vi flög med lao airlines som hade världens bästa personal och till och med trevligt folk på planet, lina satt bredvid en man som tyckte att det var konstigt att vi inte förstod vad flygvärdinnorna sa på laospråket. Vi fixade visum när vi kom fram och sen betalde vi för taxi och buss som skulle ta oss till vang vieng. Bussen var fylld av ca 10 högljudda australiensare, mindre kul i en liten buss i fyra timmar. Halvvägs till vang vieng hoppade en liten tandlös man in i bussen och satte sig bredvid Sofie, efter ett tag tog han fram en pipa och vad han sa var opium, efter det tog han fram två små plastpåsar, en med färgglada piller och en med någon mystisk grön växt (vi slog självklart till på alltihop, jozo befinner sig nu på en konstig bar med annorlunda människor och vi andra såg så många färger att vi gick hem). Vi bor på ett mysigt hotell, alla laotier (typ) har varit supertrevliga. Väl framme i laos bokade vi hotell och gick ut på en mindre god middag i regnet. Nu ska vi snart ta igen lite sömn, imorgon blir det nog tubing! Puss och kram från oss!


Kommentarer
Postat av: Broder Fredrik

Köp med lite gröna växter till mig när ni ändå är på g, eller de kanske är dumt om jag tänker efter. Det låter som att ni har det bra och jag hoppas på fler sköna inlägg från er!

2012-01-14 @ 17:38:38
Postat av: Katarina och Bosse

Inga gröna växter hem till Sverige, eller pappa Bosse vill pröva i trädgården! Skönt att höra att ni har kommit till rätta. Längtar redan nu efter nya inlägg.

puss och kram

2012-01-14 @ 17:40:27
Postat av: Mamma pappa och Niclas från soffan

Åhh vad det var skönt att prata med er i dag, höra era röster. Allt verkar bra med er känns underbart. Kul att ni träffar på sköna "omtänksamma" människor!. Vi har precis ätit en sen kycklingmiddag och laddar för match i morgon.

I morgon blir det nog sol ska ni se och ni får en härlig dag att upptäcka Laos. Det är många som undrar hur ni har det så er blogglänk är utdelad tll nära och kära. Ha det så gott. Kram

2012-01-14 @ 19:56:54
Postat av: Mamma Maria

Hej tjejer! Rolig läsning och samtidigt lite läskigt ...man kan undra hur många piller och små gröna växter gubben fick kränga den dagen..haha? Ni får verkligen se och uppleva annorlunda och för oss jämtar helt främmande grejer. Svårt att fatta att ni verkligen är där, Lina ser ut att vara "inklippt" i bilden med hyddor i bakgrunden...väldigt overkligt :-) Ha det bra!Håller med föregående talare..längtar efter fler inlägg :-) Tusen kramar! Fam Wendin

2012-01-15 @ 09:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0