Nha Trang

Hej! Vi kom till Nha Trang imorse klockan 06.00 efter en nio timmar lång bussresa. Det var en sovbuss som var helt okej, så resan gick rätt fort vilket var skönt. Vi sov en stund när vi kom till hotellet och efter det gick vi och kollade in stranden och satte oss och åt. Stranden är hur fin som helst och vi längtar till imorgon då vi ska börja sola och bada! Ikväll ska vi äta seafood, som vi hört är riktigt bra här, och Sofie har redan hunnit smaka till lunch och den pastan fick mer än godkänt. Efter middagen ska vi kanske ta oss till en marknad och kika lite där, annars går vi nog bara runt och kollar läget. Vi mötte upp Anton och Eke vid klockan 22:00. Vi drack lite öl och en drink på en bar med live-musik och sedan bytte vi till ett ställe där ölen kostar 3 kronor. Vid klockan 02.00 skulle killarna dra vidare på andra äventyr och Lina och jag satt kvar. Efter ett tag hade vi blivit ett litet gäng runt bordet med diverse olika människor från olika länder, allt från norskar till folk från Australien. Lina och jag fick tips av ett par om vart vi skulle bo i Nha Trang och vart vi skulle äta. Jättetrevliga var de flesta och några av dem var väl lite halvskumma, men det var kul hur som helst, Tiden glömde vi helt bort så klockan var så mycket som sju när vi kom tillbaka till hotellet igen. En kul kväll hade vi och det var tråkigt att inte Sandra och Sofie kunde vara med. Men det kommer fler kvällar! Puss från oss. (Det går tydligen inte att göra styckesindelningar, så jag skiter väl i det då).

Kommentarer
Postat av: m

2012-01-28 @ 15:20:04
Postat av: Mamma Katarina

vad skönt att bussresan gick bra. Om ni nu ska bada och sola, så glöm inte att smörja in er för "kräftfärg" är ju inte så snyggt. Det låter som om ni har jätte roligt!!! Här hemma är det nu lö eftermiddag och SM veckan pågår för fullt i stan. Sköt nu om er och vi ser redan nu framemot nya inlägg i bloggen.

Puss och kram till er alla.

2012-01-28 @ 15:23:55
Postat av: Mormor/Morfar /Ope

Hej tjejer! skönt att höra ifrån er, ni verkar må bra och ha det trevligt, håller med mamma Katarina när gäller solen tänk på att om ni ska ut på vattnet

så tar solen mycket mer än på land. Kommer ni att vara där några dagar nu och chilla efter att ni rest så mycket de förta tre veckorna.

Ha det så bra och må så gott allihopa, var rädd om er.

Ps er blogg är jätte bra ds

2012-01-28 @ 16:11:22
Postat av: Mamma Karin

Hej tjejer! Vilken bra blogg ni har! Den har jag följt men nu var det ett par dagar sedan. Gick tillbaka några dagar och tänker att ni kommer alltid vara nöjda med er själva för att ni gjort så mycket! Många minnen får ni.

Av någon anledning syns inte mina tidigare kommentarer förutom en. Förstår att jag gjort något fel. Hoppas den här kommer med :-)

I Stockholm är det så där råkallt som det brukar vara vintertid i den kungliga huvudstaden. Tur det är enkelt att värma sig - det är ju tätt mellan butikerna. Pappa har gjort det obligatoriska kalsongköpet :-)

Hälsade på gulliga Nina idag tillsammans med Ingrid och Anders. Nina bjöd på gofika. Blåbärscheescake - de lär inte vara så vanliga i Asien. Nina hade så snyggt och fräscht i sin fina lägenhet. Vi hade jättemysigt!

Hoppas Sofies sår läker nu och att alla magar fungerar bra!

Hälsa Östersundskillarna om ni träffas mer!

Kram



2012-01-28 @ 21:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0