10 mars.

Hallå!

Nu har det gått några dagar sen vi gav en update om läget här på Bali. Kan säga att det tyvärr inte har hänt så mycket förutom att vi gick ut med killarna från stan för 3 dagar sen. Det var kul men dagen efter var desto tråkigare. Sega tjejer som låg vid stranden och läste och knoppades rätt tidigt!
I förrgår, igår och idag har sett likadana ut. Vi har tagit lite sovmorgon i brist på sol, legat på stranden och läst ut böcker (snart inga kvar. Med andra ord är vi snart hemma), ätit god mat, göttat oss en hel del på Starbucks med diverse kaffedrinkar, juicer och bakverk, haft bra koll vad som händer på internet och lagt oss tidigt på kvällarna.
Just nu sitter vi hör igen, på Starbucks, och pratar om att vi är rätt redo för näst sista landet innan hemfärd, Malaysia. Vi hoppas, bönar och ber vi får se solen alla 21 dagar vi kommer vara där innan vi avslutar med 3 dagars shopping.

Klockan är snart sju och det är snart dags för pasta på NINO.

Puss!


Kommentarer
Postat av: Mamma Karin

Håller tummarna för att solen skiner på er och lycka till i Malaysia! Nu följer vi röstningen i Eurovisionssclagerfestivalen här hemma. Loreen tycker jag och pappa var bäst!

Annars har det varit en grå trist dag här hemma i Östersund. Själv har jag feber - förklaringen till att jag varit så trött och hängig igår och idag. Hoppas det går över snart.

Kram på er!

2012-03-10 @ 21:11:02
Postat av: Mamma Katarina

Hoppas att solen skiner på er idag !! Här hemma är det full storm men de säger att vinden ska mojna under dagen. Ni får passa på att njuta av de sista dagarna på Bali, innan er resa fortsätter till Malaysia och nedräkning inför hemresan börjar. Vi längtar efter er!

Kram till er alla!

2012-03-12 @ 07:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0