Gili Trawangan.

Hej!

Just nu ligger jag (Sandra) och Sofie på en stor sunbed nere vid havet på Trawangan. Vi åkte båt hit imorse för ynka 20 kr och sedan dess har vi fixat boende, ätit lunch, legat vid stranden (som dessvärre inte bjöd på överdrivet mycket soltimmar) och druckit en god juice på Egoiste, vilket är där vi ligger parkerade nu med varsin bok och gratis WIFI. Lina och Jozo packade ihop och begav sig på en promenad upp till Gili's enda kulle, sisådär 80 meter hög.

Har inte så mycket mer att säga än det förutom att visa att vi lever, typ!

Puss


Kommentarer
Postat av: Mamma Lisa

Kul att ni hör av er!

Kram på er alla

2012-03-01 @ 12:34:14
Postat av: Katarina

Skönt att höra att ni nu är framme på Trawangan och att ni mår bra. Här hemma har vi faktiskt en fin vårdag, så vi ser ljuset att snart är vintern slut. Vill även berätta att Fredrik överlevde 100 dagars, tänk tjejer för två år sedan var ni ute och firade 100 dagars, vad tiden går fort !!!!!!!!!!

Sköt om er!

Kram

2012-03-01 @ 12:56:06
Postat av: Mamma Maria

Hej tjejer! Det är jättebra att ni rapporterar om era förflyttningar :-) även om det bara tar 20 min ;-) Verkar vara lika härligt på den här ön oxå...sköt om er o njut av tillvaron! Här hemma är det som sagt rena rama aprilvädret, slaskigt och takdropp och vårfåglar i buskarna! Kram på er!

2012-03-01 @ 15:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0