Langkawi.

Hallå!

Efter en väldigt lättsam bussresa på 6 timmar och en timma med båt så kom vi till Langkawi igår. Kan väl säga att vi stormtrivs och vi har redan blivit goda vänner med solen igen! Något efterlängtat har det varit att ligga på en strand och bara sola en hel dag.
Vi bokade en natt på ett hotell som låg väldigt långt ifrån stranden som vi sov på inatt. Under våra få timmar där hann vi även byta rum då vi hade fått miljoners (känslan var i alla fall så) små nattfjärilar i rummet som verkade älska våra lampor i taket. Riktigt äckligt så vi bad om ett nytt rum.
Idag tog vi taxi till det nya rummet som vi gillar en aningen mer. Nackdelen är att det inte finns vattenkokare då vi har kärat ner oss i nudlar på burk. Vi ska se om det problemet går att lösa! Efter att vi checkat in låg vi som döda sillar på stranden med musik och böcker, med avbrott för en snabb lunch. Det är inte alls samma värme som på Bali så det går faktiskt att njuta till fullo. Vid det här laget här ni nog märkt att vi älskar att vara här! 3 veckor kvar och vi kommer njuta som aldrig förr!

Puss & kram


Kommentarer
Postat av: Bosse o Katarina

Låter som ett paradis med underbara stränder. Nattfjärilarna lät inte så trevligt!!!!! Här hemma har det varit en solig men blåsig dag. HV-71 vann mot Färjestad så nu står det 2-2 i matcher, Fredrik satt med match tröja på och skrek så nu är han hes resten av kvällen. Sköt nu om er i paradiset!!!

Tusen kramar från oss.

2012-03-17 @ 19:02:03
Postat av: Lisa & Bengt

God kväll,

Vilka härliga bilder,man blir lite avis.

Bra att ni är driftig och fixar och donar när ni inte är nöjd. Det löser sig nog med vattenkokaren också ska ni se. Här hemma var det en färjestadare som var mindre nöjd över läget 2-2! Blir fler heta dagar framför tvn framöver. Har precis ätit en god köttmiddag med trattkantareller och efterrätt. Niclas drog iväg till Frösön så fort sista tuggan var svald och vi softar i soffan:Pappa kollar just nu på NHL match så tv är upptagen, jag får nog gå upp och kolla i sovrummet....

Ha det så skönt och njut i solen!



Bamekramar i massor från oss

2012-03-17 @ 20:12:49
Postat av: Maria

åååhh, vilka otroligt fina bilder...från paradiset...förstår att ni njuter nu...3 veckor kvar och ni har sparat det bästa till sist kanske.. :-) ...ha det bäst nu ...utan störande kryp:-) Kramar från oss

2012-03-17 @ 22:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0