Jaha hej, igen!

Glatt överraskad att både http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se och Facebook funkar som vanligt här i storstaden. Något vi hört inte skulle fungera men har tydligen fått allt om bakfoten!
Flygresan gick prima förutom att flygplansstolar är fan inte det bekvämaste att sitta i alltså. Vi har dragit på oss lite ryggont och lätta nackspärr på köpet. Vi landade vid elva och åt lite föda i vanlig ordning på Starbucks och tog sen expresståget in mot staden. Första intrycket av staden var väldigt positivt! Det förstördes rätt fort efter 20 minuter på tåget när vi istället skulle fortsätta med taxi till hotellet. Kineser är tveklöst de otrevligaste och arroganta människorna vi träffat på den här resan. Dåliga på engelska är dom också.

Vi bor för 150kr/pers/natt, något som skulle ha kostat ca 220kr/pers/natt. Killen var riktigt lättövertalad om man säger så. Vi trivs rätt bra iaf! Inga myror, sandkorn, småflugor etcetc. Känns förvånansvärt fräscht! Den lilla stunden vi kommer spendera på rummet så har vi det mest som bagageförvaring..

Idag har vi gått så fötterna har brunnit! Ont som få och kortet har hunnit dragits x antal gånger för var och en. Här sparas det inte på krutet!

Nu tänker vi ge oss på den 7e bion på resan men troligtvis inte den sista!

Puss från oss, igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0