Utgång & besvikelse.

Tjoho

Igår låg vi på stranden i någon timma men värmen var faktiskt outhärdlig. Vi har aldrig varit med om något liknande och inte ens havet kunde svalka oss. Känslan av att njuta men samtidigt ha en stor hat-känsla i kroppen.
Vi tog en runda på "stan" innan vi åt middag på Unni's, en danskägd restaurang som bjöd på mycket gott, bland annat en "'mammas kladdkaka" till efterrätt, dock var den knappt kladdig..
Kvällen/natten bjöd på utgång som börjades med att jag (sandra) och Sofie delade på en bucket för att komma igång. Ändå hade vi tröttaste förfesten på stället som innehöll mycket skype och lite öl. Vi begav oss ut vid 2-tiden till Slinkys, som dock inte föll oss så mycket i smaken tyvärr. Vi hamnade istället på en lugnare bar där vi hade med oss en kille vid namn Peter ifrån England. Världens trevligare kille som har rest själv i åtta år, dock med vissa avbrott med jobb. Vi blev till och med så tjenis att vi bestämde att han skulle med på dagens utflykt till Maya Beach och Monkey Island. Det värsta var att vi inte såg några apor alls. Väldigt besvikna tjejer.
Innan dess var vi som sagt på Maya beach där dom spelade in filmen The Beach. Vi klev av båten och betalade 59 kr för att vistas på stranden. Jag utforskade inte ön speciellt mycket då mitt extrema bakis-illamående är väldigt påtagligt. Tjejerna och Peter tog en rundtur och sa att det var väldigt fint!

Utflykten var värda pengarna (ca 100 kr) med undantag för aporna såklart.. Vi håller tummarna för att vi får se några i Malaysia istället så småningom!

Just nu blir det en powernap och sen en sen middag med Peter.

Puss!


Kommentarer
Postat av: katarina och Bosse

Låter som en trevlig kväll men en åtföljande trevlig utflyktsdag. Vi har idag firat Bosse som man nu får betrakta som vuxen, firat har vi gjort genom att gå ut och äta.

Sköt om er tjejer !

kram från oss

2012-02-18 @ 20:42:47
Postat av: Mamma Lisa

Hej på er igen.

Härliga bilder från Pih Pih. Tråkigt med aporna.

Undrar vart ni är nu? Nytt ställe att utforska kan jag tänka mig.

Kram och ser fram emot ny rapport.2012-02-20 @ 08:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0