Glad påsk och imorgon imorgon är vi hemma!

Hallå!

Dagarna har försvunnit här i Hong Kong. Igår tog vi en liten sovmorgon och sen tunnelbanan till Times Square för ännu mer shopping. Där bjöds det på ZARA, ännu mer Converse (vi är uppe i 13 par nu) och Ben & Jerry's. Vi fortsatte till centralen och ett 4 våningar högt H&M. Där råkade vi spendera närmare en och en halv timma och tjejerna råkade såklart komma bort bland alla kineser. Vid det här laget hade klockan blivit halv sex och vi skulle tillbaka till hotellet för att duscha och sminka på oss för första gången på över en månad. Såklart köpte jag (Sandra) och Sofie en ny väska på vägen också..
Väl vid hotellet packade vi om och slängde allt rat som funnits i väskan. Just nu är den rätt proppad och väger en hel del. Antar att det är alla Conversen som gör det..
Efter packning så gick vi och kollade på ljusspelet som är över hela Hong Kong Island. Vi blev inte så imponerade som vi trodde att vi skulle bli utan tyckte mest att det var coolt att se alla skyskrapor på kvällen.
Till middag blev det supergod sushi och kvällen avslutade vi på Asiens högsta sky bar! 118e våningen låg baren på och det var med andra ord riktigt jävla högt! Svindel gick inte att undvika och fet kändes som att hela skrapan svajade.

Just nu håller vi på att ska göra oss klara och checka ut. Vi lämnar väskorna på hotellet då vi gör Hong Kong en sista gång! Ikväll efter middagen bär det av direkt till flygplatsen för att vänta på planet som går 01.25, 19.25 Sverige-tid!! Helt sinnes att det snart är slut. det går inte riktigt att förstå..

Sista inlägget kommer på flygplatsen!

Puss!


Kommentarer
Postat av: katarina o Bosse

Ni är så välkomna hem !!!!!! Här hemma är det ett typiskt april väder, sol,snö och blåst.......

2012-04-08 @ 09:59:50
Postat av: Mormor/Morfar Ope

Hej alla tjejer, nu är det sluttampen på er långa underbara resa, ni har varit fantastiska tycker vi,

bloggat med massor av information och bilder, tagit hand om varandra och fixat alla resor och boende på bra sätt. Nu går vi och räknar timmarna tills att ni landar på Frösön. Välkomna hem!

2012-04-08 @ 10:47:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0